Dit is een voorbeeld blogbericht.

Indien u inlogt op de site (de inlog-link staat onderaan deze pagina) dan kunt u het bewerken en alle andere bestaande artikelen. U kunt ook een nieuw artikel aanmaken en andere wijzigingen aanbrengen op de site.

Als u artikelen toevoegt en wijzigt, ziet u hoe uw site verandert en ook hoe u hem op verschillende manieren kunt aanpassen.

Ga uw gang, hij kan niet stuk.

Uw startpagina is ingesteld om de vier meest recente artikelen uit de categorie-blog in een kolom weer te geven. Daarnaast zijn er links naar de 4 volgende oudere artikelen. U kunt deze aantallen wijzigen door, in uw sitebeheer - op het tabblad van de blog-, de instellingen van de opties te bewerken. Er is een link naar uw sitebeheer in het bovenste menu.

Gebruik, als u uw blogbericht wilt opsplitsen in twee delen -een inleiding en een afzonderlijke volledige pagina, de knop 'Lees meer' om een afbreking in te voegen.

Op uw site zijn enkele veelgebruikte modules al vooraf ingesteld. Dit zijn:

  • Afbeelding module, waarin de afbeelding onder het menu. Dit is een aangepaste module die u kunt bewerken om de afbeelding te wijzigen.
  • Meest gelezen berichten, waarin artikelen gebaseerd op het aantal keren dat ze zijn gelezen.
  • Oude artikelen, waarin artikelen per maand.
  • Syndicaat, waarmee uw lezers uw berichten in een nieuwsreader kunnen lezen.
  • Populaire tags, die wordt weergegeven als u tags in uw artikelen gebruikt. Voer een tag in het veld 'Tags' bij het bewerken.

Elk van deze modules heeft vele opties die u met in 'Modulebeheer' in uw sitebeheer kunt uitproberen. Bij het bewegen van uw muis over een module selecteert u het bewerkingspictogram wat u brengt in het bewerkscherm van die module. Sla elke module die u bewerkt altijd op en sluit hem.

Joomla! bevat ook vele andere modules die u in uw site kunt integreren. Als u uw site ontwikkelt kunt u meer modules toevoegen die u kunt vinden op de Joomla Extensions Directory.

Templates bepalen de look-and-feel van uw website.

Deze blog is geïnstalleerd met het Protostar template.

U kunt de opties bewerken door de Template instellingen link in het bovenste menu te selecteren (zichtbaar als u ingelogd bent).

U kunt bijvoorbeeld de achtergrondkleur, highlights kleur, site titel, site beschrijving en gebruikte font van de titel wijzigen.

Meer opties zijn beschikbaar in het sitebeheer. U kunt ook een nieuw template installeren met behulp van Extensiebeheer.